Overslaan en naar de inhoud gaan

Drive In Bioscoop Schiedam voor Stichting Vrienden van Vlietland

25/10/2018

Drive In Bioscoop Schiedam voor Stichting Vrienden van Vlietland

Filmfanaten kunnen op 2 en 3 november 2018 op het terrein van de Nolet Distillery aan de Buitenhavenweg in Schiedam vanuit hun auto genieten van een film op groot scherm tijdens de Drive In Bios Schiedam. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan Stichting Vrienden van Vlietland. De Drive In Bios wordt georganiseerd door de heren van de Tafelronde 46 en de vrouwen van Ladies’ Circle Schiedam.

Films voor jong en oud(er)

Het programma is ziet er als volgt uit:

Vrijdag 2 november:

- 18.30 uur: Sing (geschikt voor alle leeftijden)

- 21.30 uur: Grease

Zaterdag 3 november:

- 18.30 uur: Angry Birds (geschikt voor alle leeftijden)

- 21.30 uur: Spectre, James Bond

Kaarten bestellen

Kaartjes kosten 36 euro voor een auto met 2 inzittenden inclusief uitgebreide McDonald’s maaltijd. Voor wie met meer mensen in de auto wil, zijn er speciale back seat tickets te koop voor 11 euro per stuk, inclusief hamburgermaaltijd. Kaartjes zijn te bestellen via www.driveinbiosschiedam.nl. Opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Vrienden van Vlietland.

Opbrengst voor fietslabyrint en een belevenistafel voor de afdeling geriatrie

De samenwerkende partijen hopen dat de Drive In Bios Schiedam genoeg geld bijeen brengt om een fietslabyrint en een belevenistafel voor de afdeling geriatrie (ouderengeneeskunde) te bekostigen. Sylvia van Prooyen van Stichting Vrienden van Vlietland: ‘Op de afdeling geriatrie worden mensen opgenomen, die over het algemeen ouder zijn dan 65 jaar. Ze hebben meestal zowel lichamelijke als ook psychische klachten, zoals geheugenverlies of depressie. Het fietslabyrint en de belevenistafel kunnen helpen bij een sneller herstel doordat ze zowel beweging als het brein stimuleren.’

Het is de tweede keer dat de serviceclubs de Drive In Bios Schiedam organiseren. Vorig jaar was het een groot succes en werd er bijna 20.000 euro opgehaald voor Stichting Sailing Kids. Meer informatie op www.driveinbiosschiedam.nl en www.facebook.com/driveinbiosschiedam.

Over de organisatie

De Tafelronde Schiedam (RT46) is een vereniging voor mannen tot 40 jaar die naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing, het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk vinden. Ladies’ Circle Schiedam (LC04) is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar, van huisvrouw tot huisarts, die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen. Dat doen zij door middel van het inzamelen van geld met een actie, of door de handjes uit de mouwen te steken.