Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies’ Circle Schiedam organiseert nieuwjaarsborrel

22/03/2017

Met goede zin betreed ik het oergezellige wijnhuis. Hoe mooi is het dat ik met een stap over de drempel direct in gesprek raak met onze oprichtsters van LC04, Lia Mertens en Anneke Elenbaas. Op 8 oktober 1983, een datum die we nog elk jaar vieren, richtten ze LC04 Schiedam-Vlaardingen op. Een mooie club, met als bewijs vele dierbare oud ladies in aanwezigheid.

En dat zijn niet de enige leden waarmee we zeer vereerd zijn hen te mogen ontvangen. LC27, Ladies’ Circle Rotterdam is aanwezig. Hun thema van dit jaar is de “Rotterdames”, inhakend op Rotterdam viert 75 jaar wederopbouw. Ons niet ontgaan door mee te doen aan hun grote bingo “Rotterdams Chique”.

Onder het genot van een hapje en een drankje luiden we met Schiedams-Vlaardingse Ladies, ere-Ladies en Oud Ladies èn Rotterdamse Ladies het nieuwe jaar in. Onder het brandend vuur van ons thema de Olympische spelen kijken we terug op veel moois dat we met z’n allen hebben kunnen neerzetten. En kijken we uit naar een nieuw jaar vanuit het perspectief vanaf het allereerste begin: we gaan er voor: een nieuw jaar met hopelijk nog veel mooie momenten van zoals we er al zo veel hebben gehad…