Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladies rijmen jouw Sintgedicht voor het goede doel

07/11/2018
Ladies rijmen voor De Vonk

Wie dit jaar geen inspiratie, tijd of zin heeft om zelf een Sintgedicht te schrijven, kan terecht bij de dames van Ladies’ Circle Schiedam. Zij rijmen voor een kleine financiële bijdrage een Sintgedicht op maat. De opbrengst komt ten goede aan CJV De Vonk. De jeugdvereniging wil met het geld het interieur van hun pand aan de Lange Haven een opfrisbeurt geven.

Een gedicht per mail, post of videoboodschap

Voor €5,- ontvang je een gedicht op maat van 20 regels via e-mail. Wil je liever dat het gedicht ouderwets via de post wordt verzonden, dan betaal je €2,50 extra. Maar wie écht indruk wil maken, betaalt €12,50. Voor dit bedrag leest de Sint vanuit het Sinterklaaspaleis in Schiedam het gedicht in hoogsteigen persoon voor via een videoboodschap. Deze video ontvang je via WhatsApp op je mobiel.

De voorgelezen videoboodschappen zijn mede mogelijk gemaakt door Sint Stad Schiedam.

Aanmelden voor 27 november

Aanmelden voor een gedicht op maat kan via http://lc04.ladiescircle.nl/sintgedichten-voor-de-vonk. Na het invullen van het formulier met belangrijke informatie voor wie je het gedicht wilt laten schrijven en na ontvangst van betaling, ontvang je het gedicht binnen vijf werkdagen in je mail, in de post of op je mobiel. Aanmelden kan tot 27 november.

Over CJV De Vonk

CJV De Vonk is al sinds 1886 een begrip in Schiedam. De vrijwilligers van de jeugdvereniging organiseren tal van leuke activiteiten voor Schiedamse kinderen en jongeren, zoals een wekelijkse jeugdclub, een maandelijkse kinderdisco, jaarlijkse zomerkampen en dart- en feestavonden. De vereniging telt zo’n 250 leden.

Het pand “De Vonk” aan de Lange Haven is afgelopen jaar aan de buitenkant opgeknapt. De komende tijd wordt ook de binnenkant opgefrist. Hiervoor zullen de dames van de Ladies’ Circle naast het ophalen van geld ook de handen uit de mouwen steken.