Overslaan en naar de inhoud gaan

LC04 steunt Stichting Sailing Kids

'Trossen los en laat je zorgen varen' 

Chronisch en terminaal zieke kinderen leveren elke dag een strijd om te overleven. Talloze ziekenhuisopnames, operaties, medicatie en onderzoeken maken een onbezorgde kindertijd bijna onmogelijk.

Stichting Sailing Kids zorgt ervoor dat de kinderen samen met familie toch even los zijn van alle medische zorg en optimaal kunnen genieten van het leven en van elkaar. Onder het motto ‘trossen los en laat je zorgen varen’, organiseert Sailing Kids heerlijke zeiltochten over het IJsselmeer en de Waddenzee. De wind in de haren en even helemaal vrij!  

De bijzondere sfeer aan boord van een zeilschip, laat alle gasten genieten van een welverdiende week van rust en ontspanning. De aanwezige professionele vrijwilligers nemen hen zoveel mogelijk zorg uit handen. De ontmoeting met lotgenoten, om lief en leed te delen, blijkt bovendien voor zowel de gasten als de bemanning van grote waarde te zijn.

Ladies’ Circle Schiedam organiseert in bestuursjaar 2017-2018 diverse activiteiten om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor Stichting Sailing Kids. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws!