Overslaan en naar de inhoud gaan

Service projecten

 • LC04 steunt Stichting Sailing Kids

  Dit project loopt van 2017 tot 2018
  Ladies’ Circle Schiedam organiseert in bestuursjaar 2017-2018 diverse activiteiten om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor Stichting Sailing Kids, een organisatie die zeiltochten organiseert voor terminaal en chronisch zieke kinderen en hun familie.
 • Handen uit de mouwen voor Petje Af Waterweg

  Dit project loopt van 2017 tot 2018
  LC04 steekt in bestuursjaar 2017-2018 de handen uit de mouwen voor stichting Petje Af Waterweg. We denken mee over hoe de stichting kinderen in Schiedam kan bereiken die de hulp van de weekendschool goed kunnen gebruiken. Een aantal ladies gaat als gastdocent aan de slag.
 • Heeft de vrouwelijke cyclus invloed op hartklachten?

  Dit project loopt in 2017
  Iedere dag overlijden 56 vrouwen in Nederland aan hart- en vaatziekten. Dr. Jeanine Roeters van Lennep onderzoekt of de vrouwelijke cyclus invloed heeft op hartklachten, zodat er betere behandeling mogelijk is. LC04 ondersteunt dit onderzoek door een donatie te doen. Jij ook? Kijk op www.steunmijnonderzoek.hartstichting.nl voor meer informatie of bekijk onderstaand filmpje.
 • Klimmen tegen MS

  Dit project loopt in 2017
  Wesley en Team Onbeperkt halen ruim €3500 op tegen MS
 • Kom 27 en 28 oktober naar de Drive-In Bioscoop Schiedam en steun Stichting Sailing Kids!

  Dit project loopt van 2017 tot 2018
  In je eigen auto samen met je lief, vriend(in) en/of (klein)kinderen genieten van een film op groot scherm met de karakteristieke Nolet molen als achtergronddecor… Veel leuker kan het toch niet worden? Daarom organiseren de Ladies’ Circle en de Ronde Tafel samen een unieke Drive In Bios op het terrein van Nolet Distillery aan de Buitenhavenweg. Kom 27 en 28 oktober 2017 naar de Drive-In Bioscoop Schiedam en maak het mee! En helemaal mooi: de opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Sailing Kids.

Onze vorige projecten

Hieronder kun je de projecten bekijken die wij in het verleden hebben gedaan.