Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Ladies Circle.

 • 07/03/2019
  “Wie afgelopen sinterklaas geen inspiratie, tijd of zin had om zelf een Sintgedicht te schrijven, kon terecht bij de dames van Ladies’ Circle Schiedam. Zij rijmden voor een kleine financiële bijdrage een Sintgedicht op maat.”
 • 05/12/2018
  De Drive In Bioscoop die de Tafelronde en de Ladies’ Circle op 2 en 3 november jl. gezamenlijk organiseerden op het terrein van Nolet Distillery aan de Buitenhavenweg in Schiedam, heeft €14.207,74 opgeleverd voor Stichting Vrienden van Vlietland. Met dit bedrag kan Stichting Vrienden van Vlietland voor de afdeling geriatrie (ouderenzorg) zowel een interactieve belevenistafel als een fietslabyrinth kopen.
 • 07/11/2018
  Ladies rijmen voor De Vonk
  Wie dit jaar geen inspiratie, tijd of zin heeft om zelf een Sintgedicht te schrijven, kan terecht bij de dames van Ladies’ Circle Schiedam. Zij rijmen voor een kleine financiële bijdrage een Sintgedicht op maat. De opbrengst komt ten goede aan CJV De Vonk. De jeugdvereniging wil met het geld het interieur van hun pand aan de Lange Haven een opfrisbeurt geven.
 • 25/10/2018
  Filmfanaten kunnen op 2 en 3 november 2018 op het terrein van de Nolet Distillery aan de Buitenhavenweg in Schiedam vanuit hun auto genieten van een film op groot scherm tijdens de Drive In Bios Schiedam.
 • 04/04/2018
  LC04 geeft Brandweer Vlaardingen 120 knuffels! In letterlijke zin dan : ) Met de opbrengst van onze nieuwjaarsborrel hebben we 120 troostberen gekocht; knuffelberen die de brandweer uitdeelt aan kinderen die een nare ervaring hebben meegemaakt. Natuurlijk mochten we ook een rondje in de brandweerwagen m

Pagina's