Overslaan en naar de inhoud gaan

Activiteiten

Lees hier het laatste nieuws van Ladies Circle.

 • 04/04/2018
  LC04 geeft Brandweer Vlaardingen 120 knuffels! In letterlijke zin dan : ) Met de opbrengst van onze nieuwjaarsborrel hebben we 120 troostberen gekocht; knuffelberen die de brandweer uitdeelt aan kinderen die een nare ervaring hebben meegemaakt. Natuurlijk mochten we ook een rondje in de brandweerwagen m
 • 25/03/2018
  Tijdens de inspiratieborrel 2017 en 2018 hebben we geld opgehaald voor De Buurtvrouw Schiedam. De eindopbrengst is fenomenaal!
 • 14/01/2018
  Inspiratieborrel 15 feb 2018
  Tijdens de inspiratieborrel in De Buurtvrouw op donderdag 15 februari, vertelt Marjolein Tasche over haar drijfveren.
 • 13/01/2018
  De traditionele Nieuwjaarsreceptie van LC04 is altijd een druk bezocht event. Vele oud ladies komen langs met hun partners en ook de ladies van LC Rotterdam gaven acte de présence. Inmiddels ook traditie is dat de borrel gekoppeld wordt aan een goed doel en er geld wordt ingezameld onder de aanwezigen. Dit jaar was het doel: de Troostberen. Samen hebben we genoeg opgehaald om 125 beren te kunnen schenken aan de politie en ambulance van de regio Schiedam en Vlaardingen.
 • 15/12/2017
  Petje af ontvangt 28 zondagen per jaar nieuwsgierige kinderen (10 t/m 14 jaar) en inspirerende gastdocenten (18 tot 80+). In blokken van vier weken maken de kinderen kennis met zeven verschillende beroepen. Petje af opereert bijvoorbeeld in het ziekenhuis, neemt plaats in het verdachtenbankje, bezoekt het museum en bekijkt theatervoorstellingen. In het weekend staan praktijkervaring rondom de beroepen en de ontmoeting tussen/met onze gastdocenten centraal. De Petje af methode stimuleert de ontluikende talentonwikkeling van onze kinderen. De kinderen komen in aanraking met nieuwe ervaringen, verfrissende ideeën en inspirerende rolmodellen. De Ladies omarmen dit goede doel en vervullen meerdere zondagen de rol van gastdocent.

Pagina's