Wat we doen

Zoals onze naam al zegt bestaat onze circle alleen uit “ladies”. Wij zijn een club dynamische jonge vrouwen tot 45 jaar, uit alle soorten beroepsgroepen.

Gemiddeld komen we 1x per maand samen, meestal bij een van de leden thuis, voor een vergadering. Soms worden gastsprekers uitgenodigd die iets met het jaarthema of met een van onze goede doelen te maken hebben.

Daarnaast organiseert het bestuur ook allerlei soorten activiteiten buiten de deur. Dit kan variëren van een etentje, een sportieve of juist ontspannende avond, of een uitstapje. En last but not least komen we bij elkaar om geld te verdienen voor een goed doel. Dit doen we door middel van acties, maar ook door onze “handjes uit de mouwen” te steken.

Geschiedenis

Ladies’ Circle 04 Schiedam is officieel opgericht op 8 oktober 1983, een datum die nog elk jaar feestelijk wordt “herdacht”. Momenteel bestaat onze Circle uit 16 leden wonend in Schiedam.

Ladies’ Circle 04 Schiedam is de trotse moeder van LC Rotterdam (LC27), LC Voorne (LC40) en de Hoekse Circle (LC55). Jaarlijks komen wij bijeen om onze banden aan te halen en ons moeder-dochterschap te vieren.

Bestuur 2022 – 2023


Tineke Myburgh – Secretaris
Jolijn van den Hengel-Endert – Penningmeester
Nancy Strik – Voorzitter
Naima le Noble-Saghir – Vice-Voorzitter

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle Schiedam of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc04@ladiescircle.nl

    Foto's